1. Cha Sieuw
(geroosterd varkensvlees met pruimensaus)
2. Sie Pai Kwat
(gegrilde spareribs)
3. Gouden Spek
(knapperige geroosterde buikspek)
4. Kai Ding
(kipblokjes met chinese groenten bestrooid met cashewnoten)
5. Yuk Ding
(geroosterd cha sieuw vlees met Ch. groenten en cashewnoten)
6. Ha Ding
(Roergebakken chinese garnalen met groenten bestrooid met cashewnoten)
7. Babi Rietja
(geroosterd varkensvlees in pikante ketjap saus)
8. La Kai
(kipfilet met pikante ketjap saus)
9. La Ngau
(ossenhaas met pikante ketjapsaus)
10. Hak Tjil Yuk
(roergebakken varkenshaas met zwarte pepersaus)
11. Hak Tjil kai
(roergebakken kipfilet met zwarte pepersaus)
12. Hak Tjil Ha
(roergebakken garnalen met zwarte perpersaus)
13. Hak Tjil Ngau
(roergebakken ossenhaas met zwarte pepersaus)
14. King Do Spare Ribs
(gegrilde spare-ribs met zoetzure king-do saus)
15. King Do Yuk
(gepaneerde varkensvlees met zoetzure king-do saus)
16. Lychee Yuk
(licht gepaneerde varkenshaas met lychee in king-do zoetzure saus)
17. Lemon Kai
(gebakken kipfilet in een fruitige limoendressing)
18. Peking Eend
(vers geroosterd en gelakte peking eend)
19. Tung Ku Ab
(peking eend met Chinese champignons)
20. Tausi Ab
(peking eend met zwarte bonensaus)
21. Tjil Jim Kai
(krokante kipfilet met peper en zout)
22. Chinese Seizoengroenten met kip
23. Chinese Seizoengroente met ossenhaas
24. Chinese Seizoengroente met garnalen
25. Sam Sin
(ossenhaas, kipfilet, varkensvlees en groenten in een overheerlijke kruidige saus)
26. Kantonese combinatie
(cha-sieuw, kai ding en saté)
27. Kantonese Combinatie
(cha-sieuw, la kai en saté)
KR2. Kantonese Rijsttafel (voor 2 personen)
(Wan tan soep, Kantonese mini loempia en Tja Siu Mai, Cha Sieuw, kipfilet met cashewnoten, ossenhaas met zwarte bonensaus)